"Tată model" care-și ucide copii înecându-i în lacul Tarnița

"Tata model" care si-a ucis copiii. Cica era "Tata model", ziceau vecinii. Ce model? Vedeti ca totul este relativ? Ma intristeaza aceasta intamplare oribila si constat ca in toata aceasta evolutie a vietii pe Pamant, de atatea milioane de ani de cand se tot produce, e departe de a fi finalizata. In continuare mama, la orice specie de fiinte, e nevoita sa-si apere puii, inclusiv de tatal lor, care, egoist, nu se gandeste decat la el. Si lucrul acesta, fara sa ajunga la un final asa fatalist, se intampla in viata de zi cu zi, daca deschideti ochii, sigur veti observa indicii printre cunoscutii vostri. Desigur, sunt si tati remarcabili, sper ca majoritatea sunt adevaratii tati - protectori, care sar in foc sa-si apere puii. Nu suport sa aud intamplari atat de triste si nedrepte, ca cea cu tatal care si-a omorat copiii in lacul Tarnita, miseleste, sinistru.
Doamne, si alti parinti lupta disperati sa-si salveze copiii din cine stie ce situatii disperate, si plang, si se chinuie, dar nu abandoneaza niciodata. Ma doare capul, nu am vrea sa stim cate intamplari triste se petrec zilnic.
Nu pot sa inteleg cum a avut asa inima, au zis la tv. ca, probabil, a mers pe lacul inghetat si, desigur, s-a spart gheata si s-au dus. Si acuma i-au gasit, sub apa, fetita fiind legata de monstrul deghizat in tata. Nu as vrea sa fiu pusa in situatia de a-mi apara copilul in fata cuiva.

Comentarii