Timisoara finalista in competitia „CAPITALĂ EARTH HOUR 2012”

Timisoara este finalista, alaturi de Bistrita si Iasi in Competitia pentru desemnarea Municipiului Timisoara "CAPITALA EARTH HOUR 2012".
 Puteti vedea in Monitorul Oficial al Primariei Municipiului Timisoara ce inseamna acest lucru si cum puteti si voi lua parte astfel ca din finalisti sa fim castigatori. Nu e chiar asa greu, daca se mobilizeaza cat mai multi iubitori ai Timisoarei.
 
Vineri, intre orele 8,00 si 16,00 va avea loc finala competitiei, in fiecare dintre cele 3 orase clasate pe primele 3 locuri.
  Dupa cum zice pe site-ul WWF Romania, Timişoara a fost cel mai apreciat oraş, în ceea ce priveşte energia, transportul public şi infrastructura pentru biciclete, în Timişoara existând aproximativ 60km de piste pentru biciclete.
20 oraşe s-au întrecut pentru titlul Capitala Earth Hour România, o competiţie organizată de WWF- România, în contextul evenimentului Earth Hour 2012. Programat pentru 31 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare manifestare de mediu din istorie, continuă tradiţia deja binecunoscută a stingerii luminilor în mod simbolic, dar vine şi cu un element nou: Earth Hour 2012 este ediţia provocărilor!

 

Comentarii