27 aprilie 2012 - OOOO, a trecu MOTIUNEA, a picat Guvernul MRU, a crescut euro, s-a schimbat premierul .......

OOOO, a trecu MOTIUNEA, a picat Guvernul MRU, a crescut euro, s-a schimbat premierul .......

Ar trebui tinut un jurnal ca pe naveta spatiala Entreprise: Ziua stelara 27042012 din anul stelar 20012. Viteza atinsa in cursa spre limita orizontului 10 WARP! Guvern nou la orizont. Guvern vechi catapultat.
Nici macar nu e de ras.
Ce zile! Ce an exploziv! Parca niciodata nu a fost asa o forfota, asa o agitatie! O mana de oameni se joaca de-a guvernarea a atatea milioane de oameni. Am ajuns toti victime colaterale a nu stiu ce, ca nu-s analist politic. Doar ca acest inceput de an mi se pare agitat din toate punctele de vedere. Pe toate planurile e agitatie.
Cursul valutar (cine mai e si asta?) reactioneaza ca un organism si leul se devalorizeaza, tot in defavoarea celor care suntem spectatori si participanti live la tv ai tuturor evenimentelor, declaratiilor, guvernelor si ministrilor care tot "croseteaza" in puloverele lor si firele vietilor noastre.
Pe mine toata aceasta agitatie ma sperie. De ce nu poate fi liniste si bine la noi? De vreo 3 mii de ani ne tot cautam calea si bunastarea.
Si la tv analisti economici, politici, moderatori tv, ne baga in sperieti, parca am fi un vaporas pe ocean, in furtuna. Cred ca tot asa o vom duce.
Cica euro a ajuns la 4,4 lei dupa ce a trecut motiunea de cenzura. De unde stia euro de motiune?
Si intre timp sunt o multime de stiri. Televiziunile de stiri, desi toate spun acelasi lucru, cred ca in zile ca asta, sunt foarte vizionate. Sincer, eu nu cred ca ne va merge bine prea curand, indiferent care e directia conducerii tarii. Cred ca e cam haos.
Azi a fost organizata la Arad bursa locurilor de munca. Oamenii s-au inghesuit ca la deschiderea unui supermarket sau la aghiasma. Asta e singurul loc unde pot sa-i inteleg ca se inghesuie, desi nu ar trebui sa fie asa. Nu are sens ca nu au oamenii loc de munca atata timp cand sunt atatea de facut! Nici o firma nu are suficienti angajati, asa ca trag pielea de pe cei pe care-i au, si in loc sa fie specializat fiecare pe ceva, si sa ofere un produs de calitate, fiecare angajat face o mie de lucruri si nimic suficient de bine.
Pai numai sa te gandesti ca trebuie facute strazi, trebuie asfaltate strazi (a cazut un autobuz cu oameni ca cica s-a stricat pe DN1 din cauza gropilor, dupa ce se pare ca sunt o multime de sesizari referitoare la drumul distrus), trebuie plantate flori, trebuie izolate case, trebuie crescuti si educati copii, trebuie ingrijiti bietii batrani, trebuie protejate animale, trebuie atatea de facut! De ce nu sunt locuri de munca?
M-am indispus si nu mai am inspiratie.

http://sorishop.blogspot.com

Comentarii