joi, 15 noiembrie 2012

EVENIMENT: lansare de carte - video conferinta - SIMON TOYNE - trilogia SANCTI: CHEIA

Un nou tip de eveniment literar la care sunteti intitati sa participati:

Scriitorul Simon Toyne va reveni in Romania in perioada 21-23 noiembrie pentru promovarea partii a doua a trilogiei Sancti "Cheia".Editura ALLFA invita publicul timisorean la o discutie prin video-conferinta cu autorul Simon Toyne despre "Cheia", continuarea bestsellerului international "Sanctus".

Discutia va avea loc in cafeneaua Starbucks din Iulius Mall Timisoara, miercuri 21 noiembrie, ora 18,30 - o atmosfera ideala - o cafeluta aromata, o atmosfera relazxata si povestile cartilor!
Este primul eveniment de acest gen din peisajul editorial romanesc in care autorul, aflat in Bucuresti, discuta prin intermediul tehnologiei cu cititorii din alt oras.

Gazda evenimentului la Timisoara va fi Oana Kovacs, ambasadoare de brand Strada Fictiunii si blogger la www.oanakovacs.com.

Lansarea cartii va avea loc vineri, 23 noiembrie, ora 18,00, in standul ALL la Targul de carte Gaudeamus si va fi urmata de o sesiune de autografe. Nu ratati evenimentul, daca sunteti in data de 23 noiembrie prin Bucuresti. 

Participa: scriitorul Simon Toyne, jurnalista Sanda Nicola si Mario De Mezzo - CEO Grupul Editorial ALL

Cateva date despre autor si o scurta descriere a cartii gasiti pe allcafe.ro, iar pentru timisorenii mei AICI!Desigur, puteti vizita libraria on-line ebooks.all.ro pentru a va delecta cu diversele titluri.
Daca sunteti o persoana care tine cont de dezvoltarea "tehnica" si modernizarea placerii cititului, ar fi cazul sa va ganditi la cumpararea unui e-book reader.

NU UITATI:
- miercuri, 21 noiembrie 2012, ora 18,30 - Starbucks din Iulius Mall Timisoara
- vineri, 23 noiembrie, ora 18,00 - in standul ALL la Targul de carte Gaudeamus.

Blogurile mele:
http://e-toatacasa.blogspot.ro
http://fashionfrontiere.blogspot.ro
http://smartinsert.blogspot.ro
http://sorishop.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu