Manifestarile s-au relansat - 19.01.2012

In toata tara lumea protesteaza. Plecand de la demisia medicului Raed Arafat, s-a ajuns la manifestari generalizate, prilej cu care oamenii cer diverse chestii, fiecare cu ce-l doare.
Azi, pe la ora 16, se adunasera unii oameni in centrul Timisoarei. Desigur, la ora aceea, cei mai multi participanti erau din randul porumbeilor, dragii de ei, ei care mereu sunt spectatorii si participantii evenimentelor din centrul orasului: de sarbatori - toate exploziile artificiilor, la manifestari de orice fel - zgomotul si deranjul produs in linistea si cumintenia lor. Am facut cateva poze in care puteti remarca porumbeii participanti si ei cu trup si suflet la povestile si adunarile oamenilor, la protestul lor din aceste zile:



In orice caz, cand intri printre oameni, printre protestatari, chiar cand te apropii, simti cum patrunzi intr-un fel de spatiu, ca un balon, incarcat de o anume energie, e un aer plin de o stare pe care o simti clar, te atinge pe piele freamatul acela. Nu e de mirare ca acei oameni nu se opresc.


Acesta era inceputul serii, la ora 17. Se tot adunau oamenii, si parca toate drumurile duc spre centru.
Aici pun niste imagini amuzante de la manifestarile din Bucuresti: 

Comentarii