Urate evenimente se petrec

 Vremuri de octombrie

12.10.2023

Nu pot sa zic decat ca avem numai stiri urate de pe globul nostru, cum ar fi - din casa noastra a tuturor. E ca si cum la noi intr-o casa cu multe camere, avem camere in care o parte din familie se macelareste - nu ne ajungea razboiul din Ucraina, unde ssoldatii rusi salbaticiti omoara tot ce prind in cale, deja de aproape 2 ani, din 24 februarie 2022 - cel mai violent razboi din Europa din ultimii 80 de ani!

Acuma a inceput si o oroare in Israel - ceva de neimaginat - o sleahta de teroristi au invadat si macelarit oamenii din apropierea fasiei Gaza - asta e bland spus - pur si simplu au intrat ca in Mad Max si au decapitat, impuscat, smuls si rapit tot ce au apucat sa prinda - indiferent de varsta, de la bebelusi la oameni de 90 de ani - au luat ostatic chiar o batrana care a scapat de holocaust! 

Stirile care cisrula acuma la tv si pe internet sunt din acelea care te fac sa devii total panicos!

Eu stiu ca si razboaiele aveau unele legi ale onoarei - nu exista asa ceva acuma, pentru ca acestea nu sunt razboaie, sunt atacuri teroriste.

Am auzit la tv o vorba, transmisa din mai multe guri, ceva de genul ca atunci cand arabii isi vor iubi mai mult copiii decat doresc sa ne omoare pe noi, atunci nu vor mai provoca razboaie. Probabil ca nu despre arabi e vorba, ci despre acei extremisti lasi, care se cred eroi viteji omorand tot ce prind viu, crezand ei, in obtuzitatea mintii lor, ca sunt cine stie ce mari eroi care vor fi pusi intr-un rai pe care nu l-a vazut nimeni. Cum pot sa fie atat de involuati? Cica seful, ma rog, cel ce e recunoscut de hoarda lui, drept seful Hamas, umbla inconjurat de o multime de copii - ce curajos! Si ce lucratura la mintea acelor copii! S-a terminat cu mintea lor - ei nici macar nu isi imagineaza ca exista o lume in care oamenii sunt iubitori, traiesc frumos, se bucura de viata nu de moarte, se bucura de flori, animale, apa, de semenii lor!

Sunt foarte mahnita de tot ce se intampla!

Nu pun imagini, ca nu le suport! Se gasesc pe tot internetul! 

As vrea ca oamenii arabi, cei care sunt oameni, sa opreasca nenorocirile care se petrec in tarile lor, numai ei pot sa faca asta!

Ce tari sunt astea in care se tolereaza, se accepta, se protejeaza terorismul? Cum ajung asstfel de grupari la putere? Unde e civilizatia la care ar fi trebuit sa ajungem dupa atatea milenii de evolutie?

Comentarii