19.02.2012 - duminica - ziua exploziei discotecii din Sighet

La noi, la Timisoara, nu mai e asa frumos ca ieri, nu e soare, dar, dupa masa temperatura a reusit sa urce pana la +2 grade celsius.
De dimineata stirile sunt cu breaking news - de la explozia de la un club din Sighetul Marmatiei, petrecuta azi-noapte la ora 1. Si dimineata, cand erau echipele de ancheta acolo, pe la 10, a explodat din nou, accidentand echipele de investigatii. Asta a fost chiar iesit din comun. Ce s-a intamplat? Nu au tratat cu maxima seriozitate gravitatea incidentului. In orice caz, SMURD-ul a fost din nou, in top, cu dr. Arafat. Au dus la Bucuresti, intai 7 fete, iar dupa a doua explozie, nu stiu cati oameni.
Am sa pun, asa, subtire, 2 poze din http://www.libertatea.ro/detalii/articol/explozie-sighetu-marmatiei-379571.html:
Vedeti, in aceasta, cum sunt asezate castile pe usa masinii SMURD? Stiati chestia asta? Si ce scara metalica au intins!

 Si in a doua poza, mi se pare mie, sau reporterii intind microfoanele spre necajitul acela de pe targa? Doamne! Intr-un fel, nu ma mir, ca toti suntem fierti de curiozitate sa vedem mai mult, mai detaliat, ma indeaproape.
Si, de la PROTV - inregistrare cu acest subiect:
Intre timp, nu mai vorbeste nimeni de amaratii de sub zapezi, ca ei sunt in aceeasi situatie, ba,  poate agravata, ca usoara incalzire a vremii le distruge casele astupate de zapezi.

Si de la PROTV - foarte interesant:

Comentarii